Wat wij doen
Startpagina

Startpagina


Wat wij doen

Wie wij zijn Politie keurmerk Offerte aanvraag Contact

Wie wij zijn

Waarom kiezen klanten voor Timmerbedrijf en Afbouwbedrijf RUMI?

Timmer en Afbouwbedrijf RUMI heeft zich reeds jaren bewezen. Ons timmerbedrijf is gevestigd in Almere. Alle fabricage en timmerwerk vindt plaats in eigen werkplaats.

Flexibel en betrokken
Kenmerkend voor Afbouwbedrijf RUMI is de hoge mate van flexibiliteit en de betrokkenheid om onze klanten steeds weer de beste en meest complete oplossingen te kunnen bieden.

Kwaliteit en het beste resultaat
Het spreekt vanzelf, dat wij werken met de beste en professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Aandacht voor de wensen van de klant is daarbij voor ons de hoofdvoorwaarde om tot het juiste eindresultaat te komen.

Bij gunning van de opdracht kunt u rekenen op een goede begeleiding en vakkundige en correcte uitvoering van de werkzaamheden met een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Alles in één hand
We doen veel zelf, maar werken ook nauw samen met diverse gespecialiseerde onderaannemers, waarbij wij altijd eindverantwoordelijk blijven richting onze klanten.

Helder en transparant
Vanaf het eerste (bij voorkeur telefonische) contact zullen uw belangen persoonlijk en vakkundig worden gewaarborgd. Met de tekeningen en/of bestek als uitgangspunt wordt er een nauwkeurige open begroting overlegd, waarin de opgenomen werkzaamheden en materialen met prijzen duidelijk opgenomen zijn om een zo volledig mogelijk beeld te geven.

Zekerheid
Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden AVA 1992 van toepassing.Algemene Voorwaarden (AVA 1992) [37 KB]